Fekete-Győr András: Orbán retteg, ezért akar engem bilincsben látni

Fekete-Győr András: Orbán retteg, ezért akar engem bilincsben látni

A Fidesz retteg a Momentum erősödésétől, ezért támadják nevetséges és szánalmas vádakkal - jelentette ki Fekete-Győr András.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke kedden sajtótájékoztatón reagált arra, hogy az ügyészség vádat emelt ellene a rabszolgatörvény-ellenes tüntetésekkel kapcsolatban. A vád hivatalos személy elleni erőszak bűntette.

A Momentum elnöke nevetségesnek tartja az Ügyészség vádját. Ezek talán Belaruszban vagy a putyini Oroszországban nem számítanak abszurdnak, de egy EU tagállamban igen.

Fekete-Győr András elmondta, hogy közel két évvel ezelőtt a rabszolgatörvény elleni tüntetésen egy játékboltban is kapható lila füstölőt ejtett két rendőrsorfal közé. Mindezt azután, hogy a rendőrök felszólítás nélkül könnygázt lőttek az emberek arcába.
Akkor azért tüntettem a Kossuth téren, hogy ne kényszeríthessék rabszolgamunkára, fizetett túlórára a magyar munkavállalókat. Azért fogok a vádlottak padjára kerülni, mert ki mertem állni a magyarok érdekeiért. 

Soha nem állt szándékomban ártani a rendőröknek, és a rendőrségi tanúvallomások szerint nem is ártottam - tette hozzá Fekete-Győr. Ettől függetlenül politikusként éppúgy, mint állampolgárként, vállalni fogja a felelősséget minden tettéért.

Fekete-Győr András: “A Fidesz retteg attól, hogy a Momentum tovább erősödik, ezért akar engem bilincsben látni Orbán Viktor”

A Polt Péter vezette ügyészséggel kapcsolatban a pártelnök kijelentette: Én állok majd vádlottak padjára azért, mert ki mertem állni a magyarok érdekeiért. Tisztában van azzal, mekkora hatalom öszpontosul a legfőbb ügyész kezében. A történelmet azonban nem ügyészségek írják, hanem olyan emberek, akik kiálltak az elnyomással szemben, akik korrupt rezsimeket váltottak le. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Orbánék jövőre 118 milliárdot adnak a legnagyobb állami hazugsággyárnak

A közmédiának csúfolt, valójában a Fidesz szekerét toló MTVA az eddigieknél is magasabb rekordköltségvetésből gazdálkodhat 2021-ben.

  • 2020.10.21

Lassan semmi értelme figyelni Müller Cecília adatait

Egy nap alatt 48-an haltak meg, összesen 1259 regisztrált áldozata van hazánkban a koronavírus-járványnak.

  • 2020.10.21

Kunhalmi Ágnes: az igazság végül mindig utat tör magának

Az MSZP társelnöke üdvözli az Orbán hazug lakájmédiáját elmarasztaló bírósági ítéleteket.