Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Korábban a csicskasajtó azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal találkozott egy étteremben. A volt miniszterelnök Gábor György filozófussal beszélgetett, természetesen nem a volt fideszes oligarchával. Az is kiderült, hogy miért.

Gábor György az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: Gyurcsány egy szellemi műhelyt szervez, amiben ő is szerepet vállal. Úgy fogalmazott, hogy ez egy olyan munka, ami során megalkotnak egy értelmezési keretet, ami két dologról szól: miért nem jó az, amiben most élünk "és milyen politikai mezőt, gondolkozási terepet szeretnénk akár 2022 után".

Gábor György az ATV Egyenes beszédben azt is elmondta, ez nem földalatti mozgalom, hanem az egyeztetésekre minden ellenzéki párt politikusait várják majd, az elvégzett munka eredményét a teljes ellenzéknek ajánlják fel. Az is kiderült, hogy a csoportban 10-12-en vannak, akik "hisznek abban, hogy csak a teljes ellenzéki összefogás válthatja le a Fideszt".

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Orbánék jövőre 118 milliárdot adnak a legnagyobb állami hazugsággyárnak

A közmédiának csúfolt, valójában a Fidesz szekerét toló MTVA az eddigieknél is magasabb rekordköltségvetésből gazdálkodhat 2021-ben.

  • 2020.10.21

Lassan semmi értelme figyelni Müller Cecília adatait

Egy nap alatt 48-an haltak meg, összesen 1259 regisztrált áldozata van hazánkban a koronavírus-járványnak.

  • 2020.10.21

Kunhalmi Ágnes: az igazság végül mindig utat tör magának

Az MSZP társelnöke üdvözli az Orbán hazug lakájmédiáját elmarasztaló bírósági ítéleteket.