Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Az önmagát nem közszereplőnek tartó felcsúti megamilliárdos és felesége már szét is költözött.

Véget ér az egyik legnagyobb közpénzvámpír házassága, aki nem közszereplő - és ezt az MTI jelenti be. Nagyon mai magyar groteszk.

Mivel képek nem készülhettek Pénztáros Lőrincről és leendő volt feleségéről, ezért a Népszava tudósítását kell magunk elé képzelnünk.

Szerda reggel befut egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedes a bíróság elé. Mészáros Kelemen Beatrix az, aki szintén nem közszereplő, csupán közpénz-szereplő.

Nem sokkal később Orbán pénztárcája, Lőrinc egy egész konvojjal érkezik, mint azt egy magánembernél szokás. Kérdezni sem lehet tőle, hiszen emberi pajzs védi őt, és a 270 milliárdos közpénzvagyon megosztásának módját is.

Ugyanakkor sejthető, hogy már régen készen van a vagyonmegosztás egésze. Ugyanis a leendő-volt feleség már nem is felcsúti kúriájukban lakik, hanem a XII. kerületben. Illetve elhagyta vezetőségi pozícióit is a Mészáros-birodalom majdnem egészében.

Szegénynek már csak két tévé van a nevén. Ja, persze nem két darab tévé-készülék, habár az átlag magyar lehet már ezzel is boldog lenne. Két csatorna: a Life és az Ozone Tv. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Orbánék jövőre 118 milliárdot adnak a legnagyobb állami hazugsággyárnak

A közmédiának csúfolt, valójában a Fidesz szekerét toló MTVA az eddigieknél is magasabb rekordköltségvetésből gazdálkodhat 2021-ben.

  • 2020.10.21

Lassan semmi értelme figyelni Müller Cecília adatait

Egy nap alatt 48-an haltak meg, összesen 1259 regisztrált áldozata van hazánkban a koronavírus-járványnak.

  • 2020.10.21

Kunhalmi Ágnes: az igazság végül mindig utat tör magának

Az MSZP társelnöke üdvözli az Orbán hazug lakájmédiáját elmarasztaló bírósági ítéleteket.