Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Balásy Gyula fideszes vállalkozó cégének forgalma tavaly 70,3 milliárd forintra nőtt, ami 18 milliárddal több mint 2018-ban. A tulajdonos 4 milliárd forintos osztalékot vesz ki a vállalatból.

Ez az a vállalat, amely 2018. óta gyakorlatilag minden kormányzati propagandára vonatkozó tendert megnyert, még fideszes konkurensei sincsenek. A cég 2013-ban még mindössze 800 ezer forint nyereséget termelt, míg a tavalyi évben majdnem 6 milliárdot. Balásy Gyula ezzel már majdnem olyan tehetséges cégvezető, mint Mészáros Lőrinc, akiről nemrég kiderült, hogy megszázszorozta cégének bevételeit.

via

A Balásy-cégbirodalom egyébként már a rendezvények irányába is kacsintgat, nem kizárólag sorosozós plakátokkal foglalkoznak. Nemrég derült ki, hogy a raktárkoncertek (hazai zenészeket megsegítő kormányzati csomag) lebonyolítását és reklámozását is a Balásy Gyula érdekeltségei közé tartozó Lounge Group-ra bízza a Fidesz-kormány.

Balásyról és a megbízásairól már több cikket is írtunk, ezeket ajánljuk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.