Szavazzon: tök ciki, amit Szijjártó művel, de vajon szándékos is?

Szavazzon: tök ciki, amit Szijjártó művel, de vajon szándékos is?

Azt eddig is tudtuk, hogy a külügyminiszter szereti a luxusjachtozást és szívesen száll rendőrségi helikopterre is. Most a Continental új gumitesztpályáján repesztett egy átalakított luxusterepjáróval.

De miért?

Erős idegzetű olvasóinknak a cikk végére beágyazzuk Szijjártó Péter videóját, mi nem pontosan értjük, mit is akart ezzel elérni a luxusminiszter. Annyi ütemérzéke azért lehetne még neki (vagy a stábjának) is, hogy amikor mindenki arról beszél, hogy étterembe és a saját otthonába is helikopterrel jár, nem tesz ki egy olyan videót, ahol egy több tízmilliós tesztautót vezet. Hát vagy nincs, vagy nem értjük a viccet, de tényleg. Ha ez önirónia, akkor roppantul nem jött át.

Direkt csinálta?

Direkt tolja fullba a kretént Szijjártó?

Vajon? Ön szerint?

Íme a csodás felvétel:

Forró a pálya!🔥

Forró a pálya!🔥

Posted by Szijjártó Péter on Thursday, September 24, 2020

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.